Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone представи 6 метров модел на популярната сеялка Citan

Amazone представи 6 метров модел на популярната сеялка Citan

Amazone Citan

 

Немския производител на селскостопанска техника Amazone пусна на пазара новата 6 метрова сеялка Citan.

 

До момента Amazone Citan се произвеждаше в модели с 8, 9 и 12 м. работна ширина.


6 метровата Amazone Citan 6000 е оборудвана с 3000 литров бункер за семена. Инженерите от Amazone са постигнали и своеобразен рекорд за максимална скорост на изсяване на семената - до 20 км.ч.

 

Производителността на Amazone Citan 6000 е 10 дка./час/работен метър, а в същото време разходът на гориво за трактора е 2,8 л./хектар, според официално проведени тестове на DLG.

 

Изискването за агрегатиране на тази сеялка е 25 к.с. на работен метър, което за 6 метровия модел изисква трактор с мощност 150 к.с.

 

Системата RoTeC+ , с която е оборудвана сеялката включва контролиращи кълтери на изсяващите дискове. Те осигуряват 55 кг. притъпкващ натиск след изсяване.

 

изсяващи дискове - Amazone Citan

 

Повече за сеялките AMAZONE, можете да получите от Универсал НВГ ООД - Долна Оряховица : 06173/ 29 70; 0889 231 012

 

 

© 2011 tractor.bg . Позоваването на източник "Трактор.БГ" е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug