Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone представи едновременно няколко нови серии сеялки за 2011/2012

Amazone представи едновременно няколко нови серии сеялки за 2011/2012

снимка: Tractor.BG - Amazone Cayena

Немския производител на земеделска техника - Amazone представи едновременно няколко нови серии сеялки.

Всяка от сериите има по няколко модела, в зависимост от нуждите на фермерите. Тези сеялки ще са основния акцент на компанията през 2011 и 2012 година.

 

Новите сеялки от Amazone са представени в 6 серии :

Amazone D9 3000 ; Amazone AD 3000 ; Amazone AD-P Super ; Amazone AD - P Special, Amazone Cayena и дисковата сеялка Amazone Cirrus.

 

Екип на Трактор.БГ засне за първи път в България сеялка от новата гама на Amazone.

 

Това е моделът Cayena 6001, която работи в стопанството на зърнопроизводителя Николай Върбанов от Долна Оряховица.

 

Работната ширина на сеялката на Николай Върбанов е 6.00 метра. Специфичното при тази нова сеялка Amazone Cayena е, че може да се сее със сравнително много висока скорост - до 15 км./ч. Постигането на такава бърза сеитба става с помощта на вакуум система, която много прецизно изстрелва и изсява семената на нужното разстояние и дълбочина.

 

Освен това сеялката отговаря на всички най-нови изисквания на ЕС за екология и е снабдена със система за очистване на обеззаразените семена от остатъчни препарати.

 

С най-голяма работна ширина от новите сеялки на Amazone е дисковия модел - Cirrus< която се предлага с работна ширина до 7,5 метра.

 

Повече информация за новите сеялки Amazone : Универсал НВГ - Долна Оряховица

 

Amazone Cayena

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug