Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Amazone впечатли фермерите на полевите тестове DLG 2014 (ВИДЕО)

 Amazone впечатли фермерите на полевите тестове DLG 2014 (ВИДЕО)

Престижният немски производител на селскостопанска техника – Amazone, взе участие в традиционните DLG Field Days, които се проведоха в Германия.

 

Представяната от официалния вносител за България – фирма Рапид КБ марка, бе представена на голяма изложбена площ и взе участие в редица полеви тестове.

 

Земеделците се запознаха отблизо с иновативната Strip Till системата за почвообработка на култиватора Amazone X Till VT, която се използва преди сеитба на царевица, слънчоглед и рапица.  При нея с едно минаване почвата се подготвя за сеитба по дължината на редовете за засяване. Така се спестява дълбоката почвообработка, което редуцира значително разходите в зърнопроизводството. Предлага се с работна ширина 6 метра и се агрегатира към трактори с мощност от 170 к.с. Може да се комплектова и със сеялка EDX с цел с едно минаване да се извършва и сеитбата.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО:

Amazone bg

 

Акцент на изложението беше и голямата прикачна пръскачка Amazone UX 11200. Тя е с капацитет 12 000 литра и ширина на пръскащите криле – 40 метра. Управлението на двете оси колела е хидро-пневматично със система за автоматично синхронизиране на водещите мостове и покриване на следата в полето по време на завой. Така се спестява излишно утъпкване на растенията. С цел гарантиране на прецизно пръскане, тази пръскачка е оборудвана с два вида стабилизиращи системи – автоматична – и полу-автоматична с управление чрез терминал от кабината на трактора.

 

Традиционно от Amazone демонстрираха и най-новите си торачки. В комплектация с трактор Claas и иновативният сензор за зърно – Crop Sensor, фермерите видяха бъдещето в торенето. Сензорът измерва вегетационният статус на растенията и чрез компютърна модулация предава данните към торачката, която автоматично променя нормата на торене според състоянието на всеки квадратен метър растения.

 

Claas - Amazone - crop sensor

 

Пълна информация за най-новите продукти с марката Amazone и Claas можете да получите от официалния вносител за България – фирма Рапид КБ ; www.claas.bg ; www.rapid.tractor.bg

 

сеялка Amazone

 

торачка Amazone

 

пръскачка Amazone

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug