Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Анализът на почвата и картирането са важен фактор за агросектора (ВИДЕО)

Анализът на почвата и картирането са важен фактор за агросектора (ВИДЕО)

В ерата на модерните технологии и развитието на агробизнесът у нас, думите прецизно земеделие, не звучат нещо екзотично, а напротив.

Все повече, фермери се доверяват на експертите в тази област, за да могат да анализират, планират и развиват своята работа на полето, която е тясно обвързана с природните дадености и особености на съответния район.


Все повече променящите се климатични особености у нас и посвета, поставят фермерите пред нови изпитания в стремежа им за постигане на добри производствени резултати. Именно затова потърсихме, специалистите от Ник Агро Сървис ООД, които са се специализирали в областта на продуктите и услугите за почвено картиране и почвен анализ. От тях търсим, отговор на въпроса – защо са важни почвените анализи, каква информация ни дават те и какво допринасят в нашата работа.

 

Гледайте видео репортаж по темата Фермер.БГ TV :

НИК Агросървис

Коментари
анонимен
на 16.03.2010 10:18:21
[stars][:tongue:][:cheers:][:wall:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug