Анимекс стана Компания БЛАГОДЕТЕЛ на УНИЦЕФ

Анимекс стана Компания  БЛАГОДЕТЕЛ  на УНИЦЕФ
От септември 2014 г. при  покупка на земеделска техника от Анимекс всеки фермер ще има възможност да се присъедини към благотворителната инициатива на компанията в подкрепа на децата в нужда. Анимекс е сред първите компании БЛАГОДЕТЕЛ с месечни дарения към УНИЦЕФ и в допълнение дарява 500 лв. от стойността на всяка покупка в полза на програмите на организацията за децата в България. Всеки клиент на Анимекс получава благодарствен сертификат и покана да се присъедини към програмата за месечни дарения „Компания БЛАГОДЕТЕЛ“ на УНИЦЕФ.
 
Фирма Анимекс е добре позната на българския пазар за селскостопанска техника . Тя е една от компаниите, които през последните години се развиват стабилно и постоянно разширяват портфолиото си от предлагана земеделска техника, отговаряща на специфичните нужди на всеки фермер, независимо от региона на страната.
 
Компанията разполага с пет  агро центъра , позиционирани в градовете Стара Загора, Добрич, Каблешково, Велико Търново и Силистра и дилърско представителство в гр. Враца.
 
Екип на Трактор.БГ посети агро центъра на фирмата в гр. Велико Търново, за да се види на място, кои са актуалните машини, които предлага Анимекс на българския фермер за настъпващата есенна кампания.
 
Останахме приятно изненадани от изключително богатата наличност на машини, която ни посрещна в базата. Г-жа Теодора Николова, управител на агро центъра  във Велико Търново, сподели:„ Като една от стабилните и сериозни компании на пазара, ние сме в пълна готовност за есенната кампания с богата складова наличност от машини за почво обработка на световния лидер Lemken.
 
Разполагаме и с пълния диапазон модели трактори с марката New Holland  и осигуряваме пълна обезпеченост с резервни части. Сервизните ни екипи  приключиха една тежка жътва, но вече са в очакване на есенната кампания.“
 
От Анимекс допълниха, че са обезпечили и жътвата на слънчоглед  и царевица с богата наличност на хедери с марките  Nardi и Oros.
 
Вече са подготвени специални пакетни промоции и схеми с възможности за финансиране на покупката на избраната техника. 
 
Сервизно-търговска база в Старата столица се намира на главният път Русе - Стара Загора, в индустриална зона  Дълга Лъга. Комплексът е разположен на цели 9 дка., като търговската част обхваща 700 кв.м.  - магазин за резервни части, складови и сервизни помещения; офиси за срещи с клиенти.
 
Екип от специалисти с дългогодишен опит в сферата на селскостопанската техника ще обслужва земеделските производители. Налице е и 24 часов мобилен сервиз, който да е в помощ на фермерите по всяко време на агротехническите мероприятия в полето. 

За допълнителна информация:

Агро Център Стара Загора:
6006, Стара Загора, Ул. Радост 1 Б
Тел: 042/ 603 118, Моб. 089 911 2883
 
Агро Център Велико Търново:
местност Дълга лъка
Тел: 062/ 615 015 ;  089 4300 474 
 
 
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!