ANTONIO CARRARO представя нова актуална ERGIT R серия

ANTONIO CARRARO представя нова актуална ERGIT R серия

Специализираните трактори с марката ANTONIO CARRARO са добре познати на родния пазар. Днес те са стимулирани и повече от всякога посветени на иновационното участие в тестовата демонстрация Enovitis 2017.

 

ПЕТ МОДЕЛА – всички 99 к.с.

Големите специализирани трактори всъщност ще представят в лозята на Veronese Bardolino, новото поколение модели от серията  Ergit R с обновени двигатели отговарящи на изискванията за вредни емисии Stage IIIB / Tier 4 междинни, но също така и  въвеждането на многобройни нови функции и технологични характеристики в пет различни версии, всички с 99 к.с. двигатели, всички маркирани 10 900: Всички модели имат обратимо задвижване ( с изключение на модела TGF, който е с диференцирани колела) и ACTION TM шаси позволяващо завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите. В новата версия "R" това е оптимизирано с междуосие, което подобрява разпределението на теглото на трактора и натоварването, което увеличава способността за теглене.

 

СЪС СЪЩИТЕ КОМПАКТНИ РАЗМЕРИ НА СВОИТЕ ПРЕДШЕСТВЕНИЦИ

Въпреки новите двигатели Stage 3B, оборудвани с филтри за частици, серията R поддържа същите размери и форми като предишните серии, като продължава да осигурява гъвкавост и маневреност при работа между редовете и в тесни пространства.

 

KUBOTA V3800 CR-T

 

Стратегическа за тази цел е решението на цялостната интеграция в двигателното отделение на филтриращите устройства (филтър за твърди частици Dpf повече от  Doc дизелов катализатор), възприет от дизайнерите на венецианския производител в преработената версия на доказания двигател Kubota V3800 CR-T, четири цилиндров, турбо интерколер с четири клапана на цилиндър от 3769 см3. Един двигател ефективен и безшумен оборудван с комън рейл от най-добро поколение, с точен контрол на впръскването, оптимално изгаряне за най-добра ефективност, с намален разход на гориво и автоматично регенериране на филтъра за частици.

 

ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБОРОТИТЕ НА ДВИГАТЕЛЯ

 

Добавената стойност на електронното управление (изцяло разработено от центъра за изследване и развитие Antonio Carraro), ви позволява да настройвате и извличате оборотите на двигателя.

 

ИНТЕГРИРАНО ACTIO ТМ ШАСИ С ПЕРФЕКТНО РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕГЛОТО:

Връщайки се към интегрираната Actio тм чугунена рама, характеризираща се със завъртане до 15 °спрямо надлъжната ос, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, новата R серия е оптимизирана от стъпка, която успява да подобри разпределението на тежестите върху двете оси, оборудвани с инвентар . Увеличаване на теглителната способност и стабилност при работа по наклонени терени. Новата кормилна уредба допълнително подобрява маневреността на машината.

 

ОСТАНАЛИТЕ ОТ МОДЕЛИ НА  ТРАКТОРИТЕ ANTONIO CARRARO СЪЩО МОГАТ ДА БЪДАТ ВИДЯНИ НА ТЕСТОВАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ Enovitis 2017

 

Заедно с новите  модел от серията Ergit R, производителят се готви да разположи в полето на Enovitis през 2017 г. група от трактори, които са вече добре познати и утвърдени на специализирания пазарен сегмент.

 

Допълнителна информация за новите продукти, както и за пълното портфолио машини, можете да получите от официалния им вносител за България – СД Драганови.
 
СД Драганови
GSM: 0888 21 98 64
www.draganovi.bg
 

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар