Antonio Carraro са вече на българския пазар от СД Драганови

Antonio Carraro са вече на българския пазар от СД Драганови

Специализираните италиански трактори, признати като едни от най-добрите в този сегмент направиха своята премиера в България по време на изложението Агра на щанда на фирма СД Драганови.

 

Изключителен интерес отчитат от фирма Драганови към тракторите ANTONIO CARRARO, които са в портфолиото на компанията от месец март. Специализираните италиански трактори, признати като едни от най-добрите в този сегмент направиха своята премиера в България по време на изложението Агра.

 

Джозепе Котая, Мениджър продажби за България каза за пред камерата на Трактор.БГ: "За първи път съм на селскостопанското изложение АГРА в Пловдив и причината затова е новото партньорство между Антонио Караро и фирма Драганови. Впечатлен съм от представянето на нашите машини на щанда на Драганови."

 

От италианския производител допълниха още , че тази стъпка е важна за компанията, която има планове през периода 2015-2020 да разшири присъствието си на българския пазар в сегмента на специализираните трактори. Именно затова, италианският производител слага начало на ново партньорство в лицето на българската компания СД Драганови.

 

От СД Драганови също изразиха задоволството си от новото партньорство. „Това е най добрият производител на трактори в секторите високопланинско косене, лозарство, овощарство, оранжерийно производство и комунална техника, заявиха от Драганови.

 

Точно този тип трактори са предпочитани от клиентите на компанията и сега фирмата ще може да предложи специализирани трактори на изключително високо ниво на изпълнение и оборудване, допълниха още от там.

 

 

Тракторите ANTONIO CARRARO предлагат голямо разнообразие на модели, според вида на стопанствата, които фирма Драганови ще предлагат на своите клиенти. Тракторите от специализираната серия TTR с мощност от 71 до 105 к.с., универсалната серия TRG – тежки трактори, специализирани овощарски трактори, серия TRX са с голямо разнообразие по мощност от 56 до 105 к.с. и добре познатият в България, специалиста в лозарството SRX, който е с минимална ширина от 1060 мм. предизвикаха интереса на фермерите.

 

От фирма Драганови заявиха, че екипът на компанията е преминал обучение и е готов както да консултира клиентите си при избора на най-подходящия за тях трактор ANTONIO CARRARO, така и при обслужването и сервизирането на машините.


Повече информация за тракторите ANTONIO CARRARO може да получите от официалният вносител на марката за България - фирма Драганови.

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!