Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Antonio Carraro са вече на българския пазар от СД Драганови

Antonio Carraro са вече на българския пазар от СД Драганови

Специализираните италиански трактори, признати като едни от най-добрите в този сегмент направиха своята премиера в България по време на изложението Агра на щанда на фирма СД Драганови.

 

Изключителен интерес отчитат от фирма Драганови към тракторите ANTONIO CARRARO, които са в портфолиото на компанията от месец март. Специализираните италиански трактори, признати като едни от най-добрите в този сегмент направиха своята премиера в България по време на изложението Агра.

 

Джозепе Котая, Мениджър продажби за България каза за пред камерата на Трактор.БГ: "За първи път съм на селскостопанското изложение АГРА в Пловдив и причината затова е новото партньорство между Антонио Караро и фирма Драганови. Впечатлен съм от представянето на нашите машини на щанда на Драганови."

 

От италианския производител допълниха още , че тази стъпка е важна за компанията, която има планове през периода 2015-2020 да разшири присъствието си на българския пазар в сегмента на специализираните трактори. Именно затова, италианският производител слага начало на ново партньорство в лицето на българската компания СД Драганови.

 

От СД Драганови също изразиха задоволството си от новото партньорство. „Това е най добрият производител на трактори в секторите високопланинско косене, лозарство, овощарство, оранжерийно производство и комунална техника, заявиха от Драганови.

 

Точно този тип трактори са предпочитани от клиентите на компанията и сега фирмата ще може да предложи специализирани трактори на изключително високо ниво на изпълнение и оборудване, допълниха още от там.

 

 

Тракторите ANTONIO CARRARO предлагат голямо разнообразие на модели, според вида на стопанствата, които фирма Драганови ще предлагат на своите клиенти. Тракторите от специализираната серия TTR с мощност от 71 до 105 к.с., универсалната серия TRG – тежки трактори, специализирани овощарски трактори, серия TRX са с голямо разнообразие по мощност от 56 до 105 к.с. и добре познатият в България, специалиста в лозарството SRX, който е с минимална ширина от 1060 мм. предизвикаха интереса на фермерите.

 

От фирма Драганови заявиха, че екипът на компанията е преминал обучение и е готов както да консултира клиентите си при избора на най-подходящия за тях трактор ANTONIO CARRARO, така и при обслужването и сервизирането на машините.


Повече информация за тракторите ANTONIO CARRARO може да получите от официалният вносител на марката за България - фирма Драганови.

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug