Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

АПИ въвежда ограничение в движението на агротехника заради почивните дни

АПИ въвежда ограничение в движението на агротехника заради почивните дни

снимка: Трактор.БГ

Въвеждат се ограничения за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона в четвъртък и неделя, във връзка с предстоящите три почивни дни, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура".

Ограничението за движение в предпразничните и последните празнични дни за тежкотоварни автомобили над 12 тона (включително ремаркета и полуремаркета) с повече от две оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника, е както следва:

На 5 септември 2013 г., четвъртък - от 16.00 ч. до 22.00 ч.;
На 6 септември 2013 г., петък - без ограничение;
На 7 септември 2013 г., събота - без ограничение;
На 8 септември 2013 г., неделя - от 14.00 ч. до 20.00 ч.

Ограничението не важи за моторни превозни средства, превозващи бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим, живи животни и опасни товари (ADR).

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug