Аржентинска техника ще омайва родни производители

В Пловдивско предстои първата от няколко бизнес срещи, на които фермерите ще могат да видят латиноамериканските машини на живо

Аржентинска техника ще омайва родни производители

Аржентински земеделски машини ще бъдат представени на живо на първата по рода си бизнес среща за търговско сътрудничество между двете страни. Тя е запланувана за 11 септември от 11:00 часа в пловдивското село Белозем.

 

Три фактора, които бутат пазара на земеделска техника нагоре

 

Инициативата е на посолството на латиноамериканската страна у нас, а домакин е базата на фирма Агри Маркет БГ. Това събитие е първото от няколко последователни срещи. В тях ще участва посланик Алфредо Атанасоф заедно с представители на фирми – вносители, дистрибутори и производители на селскостопанска техника.

 

Събитието се осъществява с подкрепата на Аржентинската камара на производители на селскостопанска техника (CAFMA). Очаква се присъствието на представители на Министерство на земеделието, Българската търговско-промишлена палата, Българската асоциация на търговците на земеделска техника.

 

Целта на срещата е земеделските производители от региона да се запознаят с възможностите за двустранно бизнес сътрудничество с Аржентина, като акцентът пада върху аржентинската селскостопанска техника. 

 

Ще има и директна онлайн връзка със специалисти и техници от Аржентина, чрез която родните фермери в реално време ще могат да задават въпроси, свързани с представената земеделска техника, индустриалните технологии и др.

 

Поканата важи за всички земеделски производители, фирми и лица, които имат интерес за бизнес с Аржентина. Участието е безплатно, но е нужна предварителна регистрация ТУК.
 

Добави коментар