Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

ATV със сонда за почвени проби - Wintex 1000, стана герой в риалитито Фермер търси жена

ATV със сонда за почвени проби - Wintex 1000, стана герой в риалитито Фермер търси жена

Wintex 1000 - сонда за проби от почвата

 

 

Пробоземната сонда за почвени проби Wintex 1000, инсталирана на ATV Yamaha Grizzly, която НИК ООД предлага, стана герой в шестия епизод на реалити предаването „Фермер търси жена".

 

Участникът Иван от село Татари, един от известните фермери в Свищовско , подготви една отговорна, предизвикателна и същевременно забавна задача на своите три избраннички, а именно да вземат почвени проби, с помощта на автоматизираната сонда.

 

Момичетата се справиха с лекота и завидна бързина, но най - доброто представяне бе на Даниела, която получи и наградата - романтична разходка с фермера Иван.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО :

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug