Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Австрийския производител Pottinger представи нови активни брани от серията Lion

Австрийския производител Pottinger представи нови активни брани от серията Lion

активна брана Pottinger Lion

 

Австрийският производител на почвообработваща земеделска техника - Pottinger направи официално представяне на новата си активна брана от серията "Lion". Тя излиза на пазара в няколко модела с работна ширина от 2,5 до 6,00 метра. От Pottinger акцентират на браната най-вече с това, че може да се ползва като в допълнение към сеялки за слята повърхност.

 

Новата серия активни брани Pottinger са предназначени за агрегатиране към трактори с мощност 90-270 к.с. Всички модели са с възможност за регулиране дълбочината на работа. Скоростта на въртене на роторите може да бъде зададена от 185 до 527 оборота в минута, задавана чрез ВОМ на трактора.

 

За разлика от по-старите версии на активните брани Lion, от Pottinger са успели да решат проблема с прегряването на запчатките в скоростната кутия на браната, като сега те са разположени в по-нисък работен ъгъл спрямо ВОМ и са в постоянна ниско-вискозитетна гресова смес.

 

Новите активни брани на Pottinger са тествани през последната година на всякакъв тип почви и са показали много добри резултати. Моделите, които са за трактори с мощност над 200 к.с. са оборудвани с 3 степенна трансмисия, чиито запчатки са от двойно закалена стомана. Самата активна брана пък може да се регулира хидравлично от кабината на трактора, както във вертикално, така и в хоризонтално  положение.

 

С цел безпроблемното транспортно положение, новата серия активни брани ( 5,00 и 6,00 м. ) са оборудвани с 2 мощни хидравлични цилиндъра, които прибират сгъваемите криле до транспортно положение от 2,7 метра. Благодарение пък на компактния дизайн, центъра на тежеста в транспортно положение е много близо до трактора, което спестява излишни вибрации и натоварване на двигателя на машината.

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug