Автоматизиран адаптер за царевица и слънчоглед Olimac Drago предлага Агротрон-М

Автоматизиран адаптер за царевица и слънчоглед Olimac Drago предлага Агротрон-М

Агротрон-М Търговище предлага за тазгодишната жътвена кампания адаптерът за царевица и слънчоглед Olimac Drago. Това е единственият адаптер за царевица и слънчоглед в света, който напълно автоматично регулира разстоянието на откъсващите пластини, независимо от редиците, обясниха от фирмата-вносител.

Прибирането на реколтата без загуби при редуващи се насаждения, е предизвикателство за всеки адаптер и важна задача за всеки земеделски производител. При Drago автоматиката на откъсващите пластини функционира напълно независимо от редиците ( от 4 до 16 редици ). Тази изключителна система осигурява оптимално регулиране на откъсващите пластини при силно различаващи се растения. Като резултат, се постига и максимален добив, обясниха експертите от фирма Агротрон М.

Дългите изтеглящи валци на адаптера се грижат за обиране на царевицата без загуби. Те, в комбинация с напълно автоматичното регулиране на откъсващите пластини, гарантират попадане в комбайна само на царевичните кочани.

Дългата и тънка конструкция на Olimac Drago дава възможност за преминаване при най-трудни условия за беритба. При желание на клиента, има възможност за монтиране на винтов транспортьор за слегнала царевица.

Предимствата на Drago облекчават комбайнера, така че той може да се концентрира върху основната работа. Неоново жълтите светлинни маркировки се виждат добре дори при работа през нощта.

Вградената HZ долна сечка на хедера Drago е поставена точно в средата и паралелно към земята. Това осигурява оптималното напречно разпределение и раздробяване на остатъка от растението. Само така се постига бързо и пълно разлагане на раздробения материал.

Olimac Drago има сгъваема конструкция, която позволява хедерът да се сгъва за движение по пътищата. Транспортната ширина  е 3 или 3,2 метра в зависимост от броя на редиците на адаптера. Сгъването става от мястото на водача.

Адаптерът Olimac Drago се доставя от Агротрон-М подходящ за комбайни CLAAS и JOHN  DEERE.

За повече информация:

Агротрон-М Търговище
тел: 0601-67138; 0887891943, 0887534417
[email protected]