Балопреса и косачка със сенообръщач на промо цени предлага фирма Анимекс

Балопреса и косачка със сенообръщач на промо цени предлага фирма Анимекс

Старозагорската фирма „Анимекс” ЕООД предлага за своите клиенти сламопреса Sipma Z-224/1 и роторна косачка Tinaz със сенообръщач на промоционални и много достъпни цени.

Сламопресата Z-224/1 за прибиране на слама и сено може да бъде закупена на цена от 8000 евро, без ДДС.

Като екстра може да се достави ръкав, позволяващ товарене на балите директно в ремарке, прикачено към задната й част, което спестява време и труд.

Промоционалният модел Z-224/1 е снабден с механична система за повдигане на подбирача. По заявка може да бъде поръчан модел Z-224/2- с хидравлично вдигане и спускане на подбирача, и с хидравлично преместване на теглича за привеждане на машината от транспортно в работно положение.

Сламопресата се агрегатира към трактор с мощност от 38 к.с. Камерата и е с размери 46х40 см,а дължината на балата може да се регулира от 0,3 до 1,3 метра.

На промоционална цена може да закупите и роторната косачка Tinaz, която е с работна ширина 165 см. Косачката се предлага в комбинация със сенообръщач с четири диска на цена от 2500 лв., без ДДС.

Tinaz 165 разполага с два  режещи диска, като на всеки от тях има по три ножчета. Ножчетата са двойнонаточени и могат да се отстранят със специален ключ,който се предлага към окомплектацията на косачката без да се налага демонтиране на диска.
В цената е включен и универсален кардан с предпазно устройство.

Повече информация за промоционалните машини на Анимекс можете да получите на телефон:                          089 43 00 472.