Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

БАТА Агро 2011 се очертава най-голямото досега изложение за селскостопанска техника в България

БАТА Агро 2011 се очертава най-голямото досега изложение за селскостопанска техника в България

БАТА АГРО 2011 - 09.05.2011 - Стара Загора

БАТА Агро 2011 се очертава да бъде най-голямото досега специализирано изложение за селскостопанска техника, провеждано в България.

 

Ден преди официалното откриване на второто по ред изложение БАТА Агро в Стара Загора, на изложбените площадки и щандовете на изложителите кипи усилена подготовка и подреждане на машините. В специална зона, извън изложбените площадки пък се подготвят трактори и земеделски машини, които ще участват в полевите изпитания и тест-драйв тестовете. 

 

Участие в изложението ще заемат над 140 фирми, а изложбената площ е над 25 000 кв.м. За първи път тази година има и засилено участие на фирми за семена, препарати, посадъчен материал, лизингови компании и банки. На входа на изложението има и голям щанд на Министерството на земеделието и храните ( МЗХ ), където земеделските производители ще могат да бъдат консултирани относно възможностите за закупуване на нова селскостопанска техника и оборудване.

 

Едни от най-големите и впечатляващи щандове на БАТА Агро 2011, които репортер на Трактор.БГ видя ден, преди откриването са тези на фирмите : Варекс - вносител на Challanger и Valtra ; Ванто Трейд Ауто - вносител на New Holland ; Фермер 2000 - вносител на Massey Ferguson; Бултрекс - вносител на Steyr и Rostselmash; Оптиком - вносител на JCB, Landini и Laverda.

 

Очаквайте снимки и видео от всички щандове и най-интересните тест-драйв моменти на БАТА Агро 2011.

 

ИЗТЕГЛЕТЕ ПРОГРАМА ЗА ТЕСТ-ДРАЙВ НА БАТА–АГРО 2011

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug