Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

БАТА Агро 2012: НИК Електроникс пусна специални промоции на уреди за прецизно земеделие

БАТА Агро 2012: НИК Електроникс пусна специални промоции на уреди за прецизно земеделие

снимка: НИК Електроникс - изложение БАТА Агро

Специални предложения за покупка на уреди и софтуер за прецизно земеделие от фирма НИК Електроникс ще бъде един от акцентите по време селскостопанското изложение БАТА Агро 2012, където фирмата за прецизно земеделие ще покаже най-новите технологии в оптимизирането на обработките и съхранението на информация.

 

На площ Е4 освен новости ще бъдат анонсирани и специалните ценови предложения по време на изложението, от които земделските производители ще могат да се възползват.

 

От НИК Електроникс заявяват, че специалните кампании са създадени съвместно с Trimble и НИК Агро Сървис, което позволява фермерите да получат необходимия продукт или услуга на още по-добри условия.

 

Предложение N1:
Farmworks Mapping - Софтуер за очерватане и прецизно земеделие с  10 % отстъпка!

Предложение N2:
Пакет Trimble EZ-Guide 250 + Farmworks Mapping - Цялостно решение за очертаване и комасиране с 15% отстъпка само за 2043 Евро!

Предложение N3:
Вземи Trimble Autopilot за твоята машина и получи безплатно почвено картиране от НИК Агро Сървис на стойност 2000 лв!

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug