БАТА Агро 2013 ще се проведе в Стара Загора от 13 до 17 май

БАТА Агро 2013 ще се проведе в Стара Загора от 13 до 17 май

Четвъртото поредно издание на международното специализирано селскостопанско изложение БАТА Агро ще се проведе от 13 до 17 май 2013 г. на летище Стара Загора. Ще бъде демонстрирана и тествана в работен режим земеделска техника от ново поколение, като някои машини ще бъдат представени за първи път в Европа именно на селскостопанско изложение БАТА Агро 2013.

Към момента заявките за участие за БАТА Агро 2013 са почти двойно повече в сравнение с миналата година, когато са участвали 185 фирми, а през 2011 г., изложители са били - 137 фирми. Организаторите очакват ръст на изложбените площи с поне 20% през 2013 г. в сравнение с миналата година, когато са надвишавали 20 000 кв.м. По мащаб БАТА Агро превъзхожда всички специализирани селскостопански изложения, провеждани на територията на Република България.

БАТА Агро е единственото по рода си изложение в България, което предлага на своите посетители модерните решения за модерно земеделие - това е мотото и на тазгодишното издание. Все повече изложители и посетители са привлечени от уникалните условия, които предлага БАТА Агро, като възможността за тест-драйв и представяне на техника на специално демонстрационно поле.

Организаторите обещават БАТА Агро 2013 да бъде още по-мащабно от миналогодишното изложение с богата гама от селскостопанската техника, както и съпътстващи мероприятия, изцяло посветени на проблемите в земеделието и модернизацията на сектора. За първа година, изложението ще бъде проведено само в делнични дни от понеделник до петък, тъй като това е удобна форма за професионалните фермери, които смятат да посетят изложението.