Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

БАТА Агро 2014: Ником-М ще покаже нови култиватори от марката Papadopoulos

БАТА Агро 2014: Ником-М ще покаже нови култиватори от марката Papadopoulos

 

Ником-М ще покаже нови серии култиватори от марката Papadopoulos на изложението БАТА Агро 2014, което започва утре в Стара Загора. Ником-М е официален вносител за България на гръцката марка Papadopoulos, които се утвърдиха през последните години у нас като едни от най-висококачествените машини за почвообработка.

 

Акцент на БАТА Агро 2014 ще бъде новата серия култиватори Papadopoulos Dracon. Dracon е високопроизводителен стърнищен култиватор от ново поколение, осигурява дълъг експлоатационен ресурс. Твърдата и здрава централна рама е конструирана за работа до 35 см дори при изключително сурови условия поради вертикалната си двойно-пружинна защита срещу претоварване. Наличните работни ширини са 3 м, 3.5 м, 4 м., но скоро ще бъдат обявени нови модели стърнищни култиватори - с хидравлично сгъваща се рама (4м, 5м, 6м).

 

Papadopoulos Dracon

 

Стандартната екипировка включва заострени плужни ножове, водеща дъска и странични крила. Стандартните притъпкващи дискове, които са монтирани на двойки с гумено окачване, подравняват размесената и култивирана почва. Задният вал, за който се предлагат четири отделни опции (решетъчен, спирален, със стоманени пръстени и гумен), осигурява равномерно, прецизно и добре балансирано култивиране. Инвентарът съчетава ефективна почвена обработка след прибиране на реколтата с по-малък разход на гориво. Почвеният терен се подравнява, разрохква се добре, като така самото стърнище се превръща в естествен органичен тор, без допълнителни изисквания за култивиране.

 

Друг акцент за едрите зърнопроизводители ще бъде новият прикачен култиватор Papadopoulos KSYR-T 900 с работна ширина 9 метра! Той е оборудван със 76 броя работни органи. Има хидравлично сгъване и транспортна ширина от 4 метра. Предназначен е за трактори с мощност от 230 до 300 к.с.

 

Освен земеделска техника с марката Papadopoulos, НИКОМ-М ще представи и трактори ХТЗ, на които е официален представител за България.

За контакт с фирмата : 0888 436 968

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug