БАТА АГРО 2014: Нови пръскачки Agromehanika с дебют в България

БАТА АГРО 2014: Нови пръскачки Agromehanika с дебют в България
Фирма Трактор Инвест ЕООД ще покаже изцяло нов модел  прикачна щангова пръскачка  на словенската фирма Agromehanika на изложението БАТА Агро 2014 от 26 до 29 август в Стара Загора.
 
Пръскачката AGS 2500 EN/HP е с вместимост на основния резервоар 2500 литра и напълно хидравлични щанги с размер 18 метра. Предимство при този модел е, че работната височина на щангите се настройва чрез паралелограм, което не се отразява на клиренса и намалява  загубите при пръскане на култури в напреднал стадий. Колеята на пръскачката може да се регулира в диапазона от 1,50 до 2,20 метра.

Пръскачката е оборудвана с най – новия модел компютър за автоматичен контрол на пръскането AG-Tronik 14 от Agromehanika. Нормата на пръскане се задава от кабината на трактора  и не зависи от скоростта на движение. Като опция се предлага и GPS – навигация за автоматично изключване на секциите при препокриване. 
 
Пръскачката  AGS 2500 EN/HP ще излезе на пазара в края на 2014 г.  
 
Клиентите ще могат да се запознаят с новия модел пръскачка по време на Бата Агро 2014 и да получат преференциални условия за закупуване от официалния вносител на Agromehanika за България „Трактор инвест“ ЕООД – гр. Карлово. 
 
По време на изложението на щанда на фирмата ще бъдат представени и други продукти, от гамата селскостопанска техника, предлагана от Трактор Инвест. Тя включва още  богата гама вентилаторни и щангови пръскачки AGROMEHANIKA, мулчери, торачки, косачки, сеносъбирачи и други. 
 
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!