Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

БАТА АГРО 2014: Нови пръскачки Agromehanika с дебют в България

БАТА АГРО 2014: Нови пръскачки Agromehanika с дебют в България
Фирма Трактор Инвест ЕООД ще покаже изцяло нов модел  прикачна щангова пръскачка  на словенската фирма Agromehanika на изложението БАТА Агро 2014 от 26 до 29 август в Стара Загора.
 
Пръскачката AGS 2500 EN/HP е с вместимост на основния резервоар 2500 литра и напълно хидравлични щанги с размер 18 метра. Предимство при този модел е, че работната височина на щангите се настройва чрез паралелограм, което не се отразява на клиренса и намалява  загубите при пръскане на култури в напреднал стадий. Колеята на пръскачката може да се регулира в диапазона от 1,50 до 2,20 метра.

Пръскачката е оборудвана с най – новия модел компютър за автоматичен контрол на пръскането AG-Tronik 14 от Agromehanika. Нормата на пръскане се задава от кабината на трактора  и не зависи от скоростта на движение. Като опция се предлага и GPS – навигация за автоматично изключване на секциите при препокриване. 
 
Пръскачката  AGS 2500 EN/HP ще излезе на пазара в края на 2014 г.  
 
Клиентите ще могат да се запознаят с новия модел пръскачка по време на Бата Агро 2014 и да получат преференциални условия за закупуване от официалния вносител на Agromehanika за България „Трактор инвест“ ЕООД – гр. Карлово. 
 
По време на изложението на щанда на фирмата ще бъдат представени и други продукти, от гамата селскостопанска техника, предлагана от Трактор Инвест. Тя включва още  богата гама вентилаторни и щангови пръскачки AGROMEHANIKA, мулчери, торачки, косачки, сеносъбирачи и други. 
 
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug