Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

БАТА Агро : Черен трактор Zetor Forterra 135 16V на щанда на Стойчеви 57-62

БАТА Агро : Черен трактор Zetor Forterra 135 16V на щанда на Стойчеви 57-62

снимка: Трактор.БГ, БАТА Агро 2013 - Стара Загора

Черен трактор Zetor Forterra 135 -16V на щанда на Стойчеви 57-62 ООД ще могат да видят посетителите на селскостопанското изложение БАТА Агро 2013, което започва утре ( 13-и Май) в Стара Загора и ще продължи до 17-и май (петък).

 

Традиционният цвят, в който се произвеждат тракторите Zetor е червен, но експонатът на щанда на официалния вносител на марката за България символизира специална серия, която е по повод сертфификатът от DLG Германия за икономичност при 4 цилиндровите дизелови трактори.

 

Разходът на гориво при Zetor Forterra 135 16 V е само 283 g/kWh, което при наличният резервоар от 180 литра, осигурява дълга работа в рамките на един ден, без да е нужно презареждане с гориво.

 

Освен черният Zetor, на щанда на Стойчеви 57-62 ООД посетителите на БАТА Агро 2013 ще могат да видят новия Zetor Forterra 140 HSX, който е с мощност 140 к.с. и с хидростатична трансмисия PowerShuttle. Последното поколение трансмисия, която е вложена в този трактор е с 5 основни предавки с 3-степенен мултипликатор, който предоставя 30 предни и 30 задни скорости. В кабината на новия трактор Zetor Forterra 140 HSX е оборудвана с ново контролно табло с LCD дисплей и електронен контрол на повечето основни функции на машината.

 

 

Новия Zetor Forterra 140 HSX е оборудван с дизелов двигател с 16 клапана, който осигурява мощност 140 к.с. Резервоарът за гориво е с обем 225 литра, които са достатъчни за дълга работа през деня и през нощта. Навесната система на новата Forterra е оборудвана с новата триточкова навесна система HitchTronic.

 

 

Освен новите модели трактори Zetor Forterra, фермерите, които ще посетят БАТА Агро 2013 ще могат да получат и промоционални цени за популярните трактори Zetor Proxima, както и за богатата гама земеделска техника с марката UNIA.

 

БАТА Агро - Zetor

 

BATA AGRO 2013 - Zetor

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug