БАТА АГРО - от 16 до 19 май 2017: Най-новите продукти и технологии за земеделие

БАТА АГРО - от 16 до 19 май 2017: Най-новите продукти и технологии за земеделие
Изложението БАТА АГРО 2017 ще бъде открито на 16 май на летището в Стара Загора. И тази година най-големият и авторитетен форум ще събере на едно място световните постижения, реалния бизнес и науката. 
 
Акцент ще бъде поставен на последните новости при тракторите, комбайните, прикачната техника, цялостни решения за оборудване и работа в животновъдни ферми, зеленчукови стопанства, трайни насаждения.
 
Също така, ще бъдат представени актуални решения при семената, препаратите и торовете, софтуерни продукти. На БАТА АГРО 2017 ще участват банки, застрахователи, консултантски компании. За първи път на БАТА АГРО 2017 ще бъдат изложени породисти животни, тъй като акцент ще бъде поставен и на сектор "Животновъдство".
 
Чешката република ще бъде представена от посолството на страната в България и чешки фирми, търгуващи със земеделска техника, които не са застъпени на българския пазар към момента.
 
Това ще бъде първото официално национално участие на изложението БАТА АГРО. Чешката Trade Promotion Agency активно търси възможности за представяне на чешкия бизнес на българския пазар, в земеделския сектор.
 
Присъствието на изложението се приема като добра възможност за създаване на бизнес контакти както с дилъри от България и така и директни връзки с потенциални клиенти.