БАТА Агро: Тракторът McCormick X7 прави атрактивна премиера с награди за фермерите

 БАТА Агро: Тракторът McCormick X7 прави атрактивна премиера с награди за фермерите
И тази година на специализираното изложение БАТА Агро Пролет Оптиком не изневерява на традицията да представя новите земеделски машини на щанда си по атрактивен начин. 
 
На щанда на Оптиком гостите на БАТА Агро посетителите могат да видят обновените модели от серията X7, включително изцяло новият за българския пазар вариант VT–Drive с безстепенна трансмисия. Специално създаден за 25 годишнината на Оптиком е уникалният единствен моделMcCormick X7.670 VT Drive в жълт цвят и с LED светлини. Стандартният цвят на McCormick си остава червеният, а жълтият е опция по избор за варианта с безстепенна трансмисия.


 
Гостите на изложението имат възможност да се снимат с Момичетата на McCormick и новият X7 ежедневно и да участват в игра с награди като пращат снимките си за специалния албум във Фейсбук профила на Оптиком. Снимките могат да се качват във Фейсбук страницата на фирмата, както и да се изпращат на имейл: [email protected]. За притежателя на снимката, получила най-много харесвания, от Оптиком са подготвили атрактивна награда – умален модел на трактора McCormick X7 VT Drive. 

 
Всеки клиент, закупил трактор McCormick X7, ще се включи във Винен тур с McCormick в Италия.
 
От Оптиком предлагат McCormick X7 Premium пакет: 24 месеца пълна заводска гаранция, безплатно сервизно обслужване с включени масла, филтри и труд заедно с 24 месеца изплащане на машината без оскъпяване. 
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!