Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Berthoud с впечатляващи полеви тестове на новите пръскачки Raptor 4240 FC (ВИДЕО)

Berthoud с впечатляващи полеви тестове на новите пръскачки Raptor 4240 FC (ВИДЕО)

Френския производител на пръскачки - Berthoud направи впечатляващи полеви тестове с новата самоходна пръскачка Raptor 4240 FC (Front Cab).

Представяната в България от фирма НИК - марка Berthoud доказа за пореден път, че с право е един от световните лидери в производството на растително-защитна техника.

В тестовите полета на DLG Field Days в Германия, фермерите видяха завидната стабилност на пръскащите щанги при тази самоходна пръскачка, която при преминаване през изключително неравни терени запазваше равновесие, а подвижната кабина оставаше независима от вибрациите на носещото шаси.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:



Berthoud Raptor 4240 FC е с резервоар с капацитет 4200 литра и може да използва криле с работна ширина от 24 до 28 метра. Двигателят е  6-цилиндров дизелов Deutz с мощност 200 к.с., система Common Rail и Турбокомпресор.

Предният мост е окачен на две въздушни възглавници DUNLOP, a задния на една или две в зависимост от модела. Всяко колело има амортисьор. Задният мост може да се осцилира.

Трансмисията на тази пръскачка е хидростатична. Състои се от 2 хидравлични помпи и 4 хидромотора Bosh Rexrot. Всеки хидромотор е окомплектован с планетарен редуктор и се свързва с колелото.

Просветът при самоходната пръскачка Raptor 4240 FC е регулируем от 1,05 до 1,60 метра, а ширината между гумите е механично регулируема : от 1,80 до 3 метра.

Компютърната система EC Tronic позволява всички функции да се контролират от кабината. При окомплектоване с голям цветен дисплей могат да се виждат едновременно: скорост, измерено налягане, норма на пръскане, изпръскани литри, обработена площ, оставащо количество разтвор и степен на разбъркване.

Опционално пръскачката Berthoud Raptor FC може да бъде оборудвана с пръскащи криле от алуминий, като в този случай максималната работна ширина достига до 42 метра.

Пълна информация за новите модели пръскачки Berthoud можете да получите от официалния вносител за България – фирма НИК: www.nik.bg
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug