BISO - България заема лидерски позиции в пазара на хедери за жътва у нас

BISO - България заема лидерски позиции в пазара на хедери за жътва у нас

 

 

Трактор.БГ разговаря с Андреас Файхтлбауер-Майер Генерален мениджър на Бизо България ( Biso Bulgaria ), който също представлява и производителя Biso Schrattenecker -Австрия. BISO е един от най-реномираните производители на хедери за жътва в Европа. Компанията е отличена с редица награди на престижни форуми като Агритехника и др,  за иновации в производството на хедери за зърнокомбайни. BISO е най-известна марка със своите висококачествени приспособления за жътва на рапица. В последните месеци, Бизо България започва да заема все по-лидерски позиции в продажбата на хедери за жътва.



- Бизо България работи на нашия пазар малко повече от година и половина, кажете ни как се развива компанията към момента?


- Да ние вече работим от година и половина на българския пазар, но държа да отбележа, че Biso Schrattenecker има вече 75 годишна история в производството и търговията със земеделска техника. Ние сме специализирани в производството на хедери за жътва за различни марки комбайни - хедери за царевица, за слънчоглед, за бяла жътва, адаптери за рапица. Освен това от няколко години произвеждаме и почвообработваща техника - плугове, комактори, а също и тороразхвърлящи ремаркета.


- Какви са впечатленията ви от българския пазар на земеделска техника и какви са очакванията ви?
- На практика ние работим с български дистрибутори отдавна, но от скоро решихме да навлезем директно на пазара. Като цяло последните години са много добри за агробизнеса, който в условията на финансова криза е един от малкото сектори, които бележи ръст и тенденцията за това остава положителна. Според мен през следващите 10 години ще сме свидетели на същите темпове на развитие на пазара на агро-техника, както и през последните 10 години.


- Кои са най-добре маркетираните продукти на вашата фирма към момента на нашия пазар?

- Като цяло абсолютен лидер сме при рапичните приспособления за жътва, след което най-продаваните ни продукти са хедерите за царевица, слънчоглед и зърно, които ние произвеждаме по иновативна технология с „плаващо дъно".


- Кои ще се акцентите на BISO България за развитие на българския пазар през тази и следващата година?
- Следващата важна стъпка за нас е да развиваме продажбите не само на продуктовата линия на BISO, но и на всички останали земеделски машини, от които фермерите имат нужда, включително трактори, транспортна земеделска техника, сеялки и др.

 

© 2012 Трактор.БГ

 

ВИДЕО по темата:

хедери за жътва

 

 

Актуални промоции от BISO - България :

 

хедери за слънчоглед и царевица - BISO

 

Вижте ВСИЧКИ ОФЕРТИ ЗА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА от Бизо България