Бизо България кани българските фермери на Панаир за агротехника втора употреба

Бизо България кани българските фермери на Панаир за агротехника втора употреба

Бизо-България ЕООД ще вземе участие в Панаир за техника втора употреба в Румъния на 21-22 март 2013, съобщиха от фирмата.

В рамките на Панаира ще бъдат показани над 150 трактора с марките New Holland, Case, John Deere, Fendt, Massey Ferguson, Steyr и Mccormick ZTX.

Ще има и голямо разнообразие от комбайни  директен внос от Австрия и Германия – New Holland, Claas, John Deere, Laverda, Massey Ferguson. За всеки земеделец, който има нужда от прикачен инвентар ще бъдат представени сеялки Great Plains, Nordsten, плугове Kverneland, Biso, Regent и Akpil.

Освен техника втора употреба, посетители ще имат възможност да разгледат и най-новите модели трактори и комбайни New Holland, които ще пристигат за предстоящия сезон.

В края на Панаира ще се проведе томбола, в която един от всички купувачи, ще спечели чисто нов високопроходим джип Pinzgauer.

От Бизо България канят българските фермери да посетят събитието, което ще се състои в базата на Бизо-Румъния или т.нар Център знания в Дражна, обл. Калараш –  само на 20 км от гр. Силистра. Панаирът се организира на тръжен принцип от Бизо Шратенекер за техника втора употреба.

Всеки клиент, който се регистрира до 10 март ще получи ваучер на стойност 750 евро за закупуване на техника втора употреба, след което ще получи списък на предложенията. Организаторите осигуряват  безплатен транспорт при закупуване на повече от 2 машини.

Регистрацията става на имейл [email protected] или на телефон 0882 123 334.