Благодарение на новите си екстри SULKY предоставя по-добра производителност и лекота при работа

  • 31.07.2022 12:05
  • 1953
  • 0
  • Новини
Благодарение на новите си екстри SULKY предоставя по-добра производителност и лекота при работа
Нови екстри обогатиха гамата от тороразпръскващи машини SULKY, предоставяйки по-добра производителност и лекота при работа. Нови устройства за гранично торене в ляво или в дясно: TRIBORD 3D (като стандартно се предлага в дясно). Устройството може да бъде поръчано като опция и в ляво при модели с ISOBUS терминал, като контролът е интегриран в обща конзола. ​Патентованото TRIBORD 3D за първи път дава възможност да избирате посоката на движение при окрайчване на парцела и да оптимизирате работата, без дори да слизате от трактора.
 
Нови защитни прегради от вечен композитен материал, включени в стандартното оборудване на торачките SULKY, осигуряват абсолютна защита срещу буци пръст, като позволяват работа при високи скорости на влажен терен и много лесно почистване от кал. Стълби за достъп до бункера – в стандартното оборудване за модел X50+ са монтирани в дясно и ляво. Така се осигурява по-лесен достъп, особено по време на фазите на зареждането на моделите с най-голям капацитет.
 
 
Разновидностите като окомплектовка на най-големия модел тороразпръскващи машини на SULKY са три: X50+ с W - везна е с електическо управление на тороподаващите клапи и везна с 10-тонентензодатчик, сензори за температурата на въздуха и за ъгъла на машината спрямо терена. X50+ с W-Stop&Go е с автоматично отваряне/затваряне на клапите в края на полето и оборудване за версия W. Окомплектовката включва и контролен монитор и GPS антена. X50+ с W Econov е с автоматиченсекционен контрол на наторяването и оборудване за версия ECONOV, което може да бъде за 6 до 12 секции, в зависимост от избора на контролен терминал. Уникално решение на пазара без аналог – контрол на потока тор под формата на крива (според реалната форма на парцела).
 
 
Резултатите, които се отчитат при наторяване със SULKYX50+ са ефектно покритие на терена, с коефициент на вариация близък до 5%.Фермерите имат възможност за много широко разпръскване до 44 метра. Системата осигурява отлична работа, дори при неточни настройки, нестабилно водене на трактора, както и при насрещен вятър.
 
 
Заедно с добавянето на новостите при моделите X40+ и X50+ SULKYпревръща прецизното тороразпръскване воще по-лесна задача. Заулеснение намножеството клиенти в България, работещи с торачките SULKY, онлайн помощникът FERTITEST за настройките на тороразпръскващите машини SULKY вече е достъпен напълно безплатно на български език. 
 
24 часа/7 дни в седмицата чрез сайта на SULKY http://fertitest.sulky-burel.com потребителите могат да получат настройки за своята SULKY торачка само в 4 лесни стъпки. Онлайн приложението FERTITEST е налично на 15 езика, като сред тях е и български (чрез избор на българския трибагреник в горната част на менюто). Базата данни включва над 500 вида торови продукти и семена, като непрекъснато се обновява и допълва.
 
Повече информация за тороразпръскващите машини на SULKY можете да намерите в търговската мрежа на Оптиком ООД в страната, както и на тел: 0700 20 205.
 
 
 
© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!