Български фермери посетиха завода за производство на сушилни OZSU в Турция (СНИМКИ)

Български фермери посетиха завода за производство на сушилни OZSU в Турция (СНИМКИ)

Земеделски производители от България посетиха завода за производство на сушилни за селското стопанство на турския лидер OZSU в гр. Бандарма, Турция. Пътуването беше организирано от вносителя на земеделска техника Меркурий Агро, а акцентът беше поставен върху сушилните за семена от тикви OZSU.



„Решихме да организираме това посещение, осъзнавайки необходимостта от сушилни за семена от тикви в контекста на нарстващите площи за добив на тиквено семе у нас, коментира управителят на Меркурий Агро Ани Владова.



В посещението се включиха фермери, както от Северна България – Русенска област, така и от Южната част на страната – Ямболска област. Те отглеждат тикви на обща площ от над 4000 декара. В турския завод те успяха да се запознаят с производствения процес на машините за сушене на тиквено семе. Получиха и детейлна информация относно техническите характеристики на машините и подходящите модели за стопанствата им.



„Предимството на сушилните OZSU е, че предлагат високо качество на разумни цени. В това имат възможност да се убедят вече и нашите фермери, след като част от тях вече поръчаха сушилни за стопанствата си“, посочи Ани Владова.



От Меркурий Агро допълниха още, че освен за тиквено семе, OZSU е лидер и в производството на на сушилни за царевица, слънчоглед, плодове и зеленчуци.



Допълнителна информация за пълната гама сушилни OZSU на българския пазар можете да получите в новата интернет страница на Меркурий Агро merkurij-agro.bg, както и на телефон: 0897089160.

 

 © 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!