Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Български земеделци посетиха заводите на Claas и Amazone по покана на Универсал НВГ

Български земеделци посетиха заводите на Claas и Amazone по покана на Универсал НВГ

14 български фермери посетиха двата немски гиганта в производството на селскостопански машини – Claas и Amazone по покана на най-големия дистрибутор на немската селскостопанска техника с тези марки в България "Универсал НВГ" ЕООД Долна Оряховица.

Целта на посещението беше фермерите да се убедят не само в качеството на работа, но и в качеството на производството на двата производителя. По време на 5-дневното посещение фермерите видяха големите и модерни производствени цехове на двете фирми – Claas в Харзевинкел и на Amazone в Гасте и Худе. Те посетиха също и големите складове за резервни части на Claas в Хам. На полетата за демонстрации в близост до фабриките бяха показани иновациите при продуктовите гами и на двете марки.

Amazone показаха в действие новата си сеялка с изключително бързият си изсяващ апарат. Също в действие бе видяна и прикачната пръскачка UX. В изложбените халета фермерите имаха възможноста да видят пълната производствена гама на двете марки.

    
 

Българските фермери посетиха стопанствата и на някой от големите фермери в областта, обмениха ноу-хау и нови идеи, които да приложат в България. Бяха направени и няколко демонстрации на машините на Claas и Amazone. Фермерите имаха възможност да се убедят и в качеството на работа на Xerion 3800 с продълбочител Centaur 7,50 м., Axion 850 с продълбочител Centaur 5м и цистерна за разхвърляне на течен тор.

Българската група остана приятно изненадана и след посещение на система за производство на Био газ от зърнена продукция.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug