Българските малки и средни фермери избират тракторите Solis

Под мотото „Мисията възможна” дилърите на бранда Solis се събраха на годишна среща на 20 януари в Александруполис, Гърция

Българските малки и средни фермери избират тракторите Solis

Тракторите Solis са идеалният партньор за малките и средните ферми в над 140 страни, включително в България. Предлагайки широка гама от модели с мощност 16-130 к.с., компанията International Tractors Limited се превърна в износител номер едно на трактори от Индия през последните 4 години и петия по големина производител на трактори в света.

 

Широката мрежа от дилъри играе ключова роля за популяризиране на марката. Едни от най-опитните дистрибутори са тези от България, Румъния и Гърция, които проведоха първата си Среща на дилърите 2024 в гръцкия град Александруполис. Под мотото „Мисията възможна” те споделиха ценен опит с представителите на компанията ITL от Индия.

 

 

„Марката Solis е уникална с това, че ние сме износител номер едно от Индия и в Европа. Ние сме номер едно компания за трактори в Индия и имаме уникални спецификации, производителност и качество на производство. Нашите трактори са механични и много лесни за поддръжка. Що се отнася до цените, ние сме изключително конкурентни спрямо съществуващите марки от тази клас на пазара”, сподели Хемендра Сингх, търговски представител на Solis за България.

 

Със своя ангажимент към иновациите, надеждността и удовлетвореността на клиентите Solis завладява сърцата на все повече български фермери. Навременната поддръжка, наличните резервни части и опитните техници са ключови фактори за успех. С над 10 опитни дилъри в цяла България Solis е предпочитан избор на земеделската общност. Всички те получиха сертификат за участие в Срещата на дилърите 2024 в знак на благодарност за усилията им да превърнат Solis в най-доверената марка в света.

 

 

„Винаги сме вярвали, че нашите дилъри са не само бизнес партньори, но и членове на семейството. Независимо от ситуацията и техните запитвания към нас като страна производител, ние винаги сме на линия и ги подкрепяме по отношение на клиентското и сервизното обслужване, обученията и всичко останало, свързано с нашите продукти”, подчерта Амит Кумар Джа, търговски представител на Solis за Румъния.

 

Със своите изключително удобни и лесни за поддръжка механични трактори Solis работи в полза на фермерите. Това важи и за официалния им вносител за България. От септември 2021 г. досега компанията изгражда голяма дилърска мрежа в цялата страна с около 12 локации, откъдето фермерите могат да закупят желания от тях модел. 

 

„Избрахме да се доверим на бранда, тъй като през годините той се е доказал на пазара както в Европа, така и в останалите части на света. Наскоро брандът започна колаборация с Yanmar, което показва какво е качеството на трактора. Много впечатляващо за нас е, че фабриката, в която се произвеждат тракторите Solis, е всъщност и най-голямата и най-високотехнологична в цяла Индия”, изрази своето възхищение Панайота Вангелова, представител на Solis за България. 

 

 

Към момента Solis се предлага у нас в доста богат мощностен сегмент, но компактните трактори са основен избор за фермерите независимо дали са лозари, или овощари, дали са малко, или средно стопанство. Производителят ITL непрекъснато разработва нови решения за стопаните откъм икономичност и ефективност на работа.

 

„Очакваме от Solis скоро да въведе на пазара електрически трактор, който ще елиминира разходите за гориво и ще предостави една по-екологична опция, която има същия мощностен капацитет както при конвенционалните трактори в момента. Очакваме да се допълни и сегментът на компактните трактори с 38 к.с и 48 к.с.”, допълни Вангелова.

 

Solis е сравнително млад бранд на българския пазар, но въпреки това през последните две години доказа, че фермерите получават насреща оптимално съотношение между цена и качество, навременно сервизно обслужване и резервни части на склад. Тракторът се предлага с богат избор от мощности, може да бъде оборудван с всички екстри, от които се нуждае фермерът, и е подходящо решение за всяко малко или средно стопанство.

 

С визия за бъдещето, изпълнено с иновации и стремеж към съвършенство, тракторите Solis покоряват полетата на България. Доверете се на предимството на Solis, като се свържете с вашия местен дилър още днес.