Buhler представи нови трактори в мощностния диапазон от 190 до 305 к.с.

Buhler представи нови трактори в мощностния диапазон от 190 до 305 к.с.

Руският гигант и производител на комбайни Rostselmash се опитва да пробие на пазара с трактори в мощностния диапазон 190-305 к.с. , чрез бранда си BUHLER.

 

След като преди няколко години руската компания придоби канадския производител на трактори BUHLER Versatile , произвеждащ модели в най-високия мощностен диапазон, то сега на руския и европейския пазар излиза нова серия универсални трактори - Buhler Row Crop.

 

Моделите от новата серия са с мощност от 190 до 305 к.с., като са предназначени за разнообразни селскостопански обработки - от сеитба до транспортни дейности. Тракторите в цялата серия са оборудвани с модерни дизелови двигатели Cummins, отговарящи на еко-нормите Stage III A. капацитетът на хидравличната помпа е 117 л./мин, с опция до 208 л./мин.

 


Двигатели :

- мощност от 190 до 305 к.с.

- 6 цилиндрови Cummins QSB/QSC

- горивна помпа BOSCH - 300Atm

- охлаждащ вентилатор със система за автоматично регулиране на оборотите според температурата

 

Трансмисия :

Модели от 190 до 220 к.с.

- 6 степенна трансмисия с 4 предавки на всяка степен, което осигурява 24 предни и 24 задни предавки

- от 7,5 до 13,5 км./ч. - без използване на съединител ( Semi-Powershift )

- максимална скорост : 45 км./ч.

Модели от 250 до 305 к.с.

- Full Powershift трансмисия 16х9

- програмиране на скоростите нагоре/надолу

- автоматичен избор на работна скорост, независимо от терена и натоварването

- програмируем реверс

 

Рама и ходова база на тракторите

Тези трактори са многофункционални машини, които позволяват извършване на всички видове операции: от превоз на товари, до сеитба, както и за обработка на култури и обработка на почвата. Това е възможно благодарение на монтиране на подходящи гуми и оси. Изместване на колелата в различна комбинация чрез корекция е възможно за предните колела - от 1.5 до 2.3 метра, а задните плюс сдвояване на джанти от 1.5 до 3.3 метра.

 

Всички трактори от новата серия могат да бъдат оборудвани по заявка на клиента с UltraSteer® активен преден мост, което осигурява по-малък радиус на завиване и по-добра маневреност по време на работа.

 

Навесна система

- стандартно триточкова навесна система

- ВОМ : 540 - 1000 об.мин.

- иновативна система Quick Hitch за бързо прикачване и "разпознаване" на инвентара, както и за бързо разкачване от навеса

 

Хидравлична система

Тракторите от цялата серия са оборудвани с електро-хидравлична система, която позволява регулиране с плаващ бутон, чрез дясната ръка на оператора, потокът на хидравличната система, който може да бъде от 4 до 102 л./мин при 2100 об./мин. на двигателя. Опционалната система HydraFlow®Plus позволява капацитетът на хидравликата да нарастне до 208 л./мин.

 

Кабина

Кабините при новата серия трактори BUHLER са с панорамни 360° прозорци, които осигуряват отлична видимост във всички посоки. Основните данни за работата на трактора са изобразени на дигитални дисплеи. Самата кабина отговаря на последните изисквания за безопасност - ROPS, като е устойчива при преобръщане.


© 2013 Трактор.БГ