Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Булагро АД отново с един от най-големите щандове и на Добрички панаир

Булагро АД отново с един от най-големите щандове и на Добрички панаир

снимка: www.tractor.bg

На традиционното агро изложение "Селското стопанство и всичко за него", което ще се проведе в град Добрич от 26 до 30-и Август, старазагорската фирма Булагро ще акцентира на тежките машини.
 
Вземайки предвид факта, че панаирът се провежда в регион на големи производители, които се нуждаят от големи машини, и акцентът при нас тази година ще бъде върху мощни трактори и машини с най-голяма площ на почвообработка.
 
Булагромашини АД ще акцентира на плугът с най-много тела - Servo 65, 6+1 тела, дисковата брана Terradisc 6000 T с най-голям захват, директната сеялка Terrasem 4000 T с най-голям размер, внушителният култиватор Synkro 5003 T , всички на австрийската фирма Pottinger. Внимание заслужава и телескопичният товарач Schaeffer  900 T.
 
Фирма Агритрак, част от групата на Булагро Груп ще представи: тракторите Валтра в серии А, N, T, продълбочител Badalini с 11 работни тела, 6-редова пролетна редова сеялказа царевица и слънчоглед Mascar.
 
На вниманието на посетителите ще е изложена и пръскачката с въздух Hardi New Commander TWIN с 3200l бункер и 24-метрови крила, прикачна тороразпръскваща машина с електронно управление Bredal K45 4800л, лозаро- овощарски трактор Goldoni Star 3060, ротационна фрезаFALC Fox V 1300.
 
Булагро Груп АД кани всички свои настоящи и бъдещи клиенти на площадка № 2. Очакваме ви, за да си сверим часовниците в последните тенденции на модерното земеделие.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug