Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Булагро АД проведе годишния си семинар на Златни пясъци

Булагро АД проведе годишния си семинар на Златни пясъци
От 29-ти до 31-ви януари 2009 г. в хотел „Адмирал”, к. к. Златни пясъци, се проведе ежегодният семинар на фирмите от групата Булагро, на който бяха представени най-съвременните технологии, продукти и услуги в областта на земеделието.
 
В срещата взеха участие водещи компании като Pioneer, DuPont, Bayer, BASF, Cheminova, Dow Chemical, Agrimatco, както и представители на различни институции като РСРЗ- Варна, Разплащателна агенция към ДФ „Земеделие”, Добруджански земеделски институт.
 
Някои от темите бяха свързани с оптимизираното азотно торене с бавноосвобождаващи се торове, агротехниката при есенни култури и oсобеностите, съобразени с природо- климатичните условия на 2009г.
 
Търговските директори на компаниите в групата презентираха новостите в портфолиото си.
 
Представители на Разплащателната агенция коментираха с присъстващите слабостите и грешките, допуснати от бенефициентите по мярка 121 от програмата за развитие на селскостопанските региони и заявките за плащане по одобрени проекти.
 
Но, за да има и забавление, освен полезна информация, Булагро отбеляза 20-годишнината си с празнична вечеря. Присъстващите над 300 клиенти, които представляват около 15 % от обработваемите площи на територията на България, се веселиха в компанията на обичания артист Георги Мамалев и певицата Ивана.
Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug