Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Булагро машини откри нова база в Добрич

Булагро машини откри нова база в Добрич

www.tractor.bg

Старозагорската фирма "Булагро Груп" откри вчера новата си търговска площадка в град Добрич. По думите на Управителя на компанията, Христофор Бурнаджиев, това е само първа стъпка към изграждането на модерен център за селскостопанска техника, препарати, семена, торове и резервни части.

Откриването на базата в Добрич съвпада и с 1 ден на 20-тата годишнина от стартирането на работата на "Булагро Груп". По време на организирания коктейл, бяха дошли зърнопроизводители и фермери от Добруджанския край.

Ключов момент за възможностите за развитие на българските фермери и модернизацията на техните стопанства е свързан със стартирането на европейската програма за развитие на селските райони и по-специално мярка 121, по която ще се кандидатства с проекти за механизация. С пожелание за по-скорошен старт на програмата и сбъдване на прогнозите, че на 7-и Април тя ще стартира, бе вдигнат тост с гостите на събитието.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug