Булагро откри нов търговски център за агро техника в Добрич

Булагро откри нов търговски център за агро техника в Добрич

 

Булагро Груп Холдинг откри нов търговски център в Добрич. Инвестицията възлиза на около 1 млн. лв., а в базата се намират шоурум за селскостопанска техника, склад за сервизни части, сервизни помещения, офиси, конферентна зала, както и тестова площадка.

 

Лентата на новия център преряза изпълнителния директор на дружеството, Христофор Бунарджиев, в присъствието на десетки земеделски производители, представители на местната власт и дългогодишни клиенти на компанията. Свещеник от местния храм Св. Троица отслужи водосвет за здраве и благоденствие, а самодеен фолклорен състав поздрави гостите с традиционни песни и танци.

 

Базата на Булагро се разполага на 3000 кв. м открита  и 700 кв. м закрита площ. Необходимостта от новия търговски център идва заради нарастващия брой клиенти в Добричкия  регион. В същото време компанията се опитва да отговори адекватно на очакванията на земеделските производители, които реализират проекти и търсят да закупят нова техника.

 

Търговският директор на Булагромашини АД - Димитър Димитров - сподели пред журналист на Фермер.БГ, че очаква засилен интерес най-вече заради засилването на сервизното присъствие в областта с откриването на центъра. Като отличителни особености на сервизното обслужване на Булагромашини Димитров изтъкна децентрализираността, чрез която се предлага гъвкавост и бързина. Сервизът работи на принципа на мобилните екипи, които са локирани по места, и по този начин клиента може да влезе във връзка със съответния сервизен специалист.

 

Изпълнителният директор на Булагро, Христофор Бунарджиев, сподели пред Трактор.БГ, че неговата бизнес концепция е ориентирана към развитие на сервизната мрежа . Именно тази бизнес концепция фирмата развива през годините чрез работата си по създаването на най-голямата сервизна мрежа - 22 сервизни единици, оборудвани с необходимата специализирана апаратура и в които работят висококвалифицирани специалисти.

 

Бунарджиев сподели още, че е било от особена важност за тях да демонстрират присъствието на компанията и концепцията за развитие оттук нататък. Именно заради това те са предприели тази знакова инвестиция в житницата на България. Компанията е с 20 годишно присъствие на пазара и за миналата година отчита ръст на продажбите от 30%.

 

 

Булагро откри нов

ВИДЕО : Булагро откри нов търговски център в Добрич

27.10.2010

Булагро откри нов търговски център в житницата на България - Добрич. В базата се намират шоурум за селскостопанска техника, склад за резервни части, сервизни помещения, офиси, конферентна зала, както и тестова площадка. Изпълнителният директор на Булагро, Христофор Бунарджиев, сподели пред Трактор.БГ, че неговата

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!