БУЛАГРО с нов модерен склад в логистичния център в Нова Загора

Новата складова сграда е уверена стъпка в посока подобряване на логистиката на компанията

БУЛАГРО с нов модерен склад в логистичния център в Нова Загора

В момент на трудности и изпитания, екипът на Булагро е по-целеустремен от всякога. За да бъдем още по-гъвкави и бързи в изпълнението на всяка поръчка, през изминалата седмица завършихме поредното разширение на логистичния център на Булагро АД в Нова Загора.

 

Новата складова сграда е уверена стъпка в посока подобряване на логистиката на компанията с цел предоставяне на навременна и комплексна земеделска услуга на българските фермери на територията на цялата страна. Модерното помещение е с площ над 800 кв. м. и е оборудвано със съвременна система за складиране и съхранение на препарати за растителна защита. Капацитетът на съхранение е 590 палетоместа на 4 етажа.

 

Нашите клиенти на територията на цялата страна могат да бъдат сигурни, че продуктите, от които имат нужда, се съхраняват според всички изисквания и ще им бъдат доставени в най-кратки срокове.

 

 

Добавената стойност на нашата услуга са професионалните съвети от висококвалифицираните ни агрономи, които обследват вашите полета и предлагат компетентни съвети за приложението на всички продукти за растителна защита, семена и торове.

 

 

Повече информация относно всички услуги и машини, които предлага компанията, можете да получите директно от Булагро Машини АД

 

Намерете своя регионален търговски представител и агроном от Булагро - ТУК.

 

Контакти на ЛОГИСТИЧЕН ЦЕНТЪР Булагро - Нова Загора - ТУК.