Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Булагро ще проведе полева демонстрация край село Яздач

Булагро ще проведе полева демонстрация край село Яздач

На 11-ти август от 10.00 ч. в село Яздач, община Чирпан  Старозагорската фирма БУЛАГРО ще проведе полеви деминстрации на земеделска техника на доказани световни марки, като  Pottinger, Hardi, Valtra и др.

На демонстрацията в село Яздач фермерите ще могат да наблюдават и преценят качествата на финландските трактори Valtra, както и прикачен инвентар на австрийската компания Poettinger и датските пръскачки Hardi.


На 14-ти август в село Вълчитрън, обл. Плевен , Булагро ще представи освен горепосочените марки, така и товарач Schaeffer Lader и италианската сламопреса Cicoria с иновативна технология, както и торачка Bredal с вместимост 5 куб.м.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug