Бултрекс даде старт на серията от демонстрации през месец август

Бултрекс даде старт на серията от демонстрации през месец август

Фирма Бултрекс даде старта на серия от демонстрации край Вълчедръм, които ще се проведат през август в различни краища на страната.

 

Специален акцент на демонстрацията бе поставен на австрийските трактори STEYR от Серия CVT. Показаните модели STEYR 6200 CVT и 6225 CVT са с мощност от 197 к.с. и 224 к.с. Тракторите от тази серия са снабдени с ново поколение CVT трансмисия,  най-просторната кабина в сегмента със стъклена площ от 5.87 м2 и ново поколение подлакътник с вграден интуитивен контролен панел и мултиконтролер, което ги прави  удивително лесни за

управление.

 

 

Фермерите наблюдаваха работата на почвообработващата техника – Regent, Hatzenbichler и Nardi, която ги впечатли с показаните възможности.

 

На демонстрацията  бе отделено място и на турските трактори Armatrac, които Бултрекс успешно продава на пазара за селскостопанска техника.

 

Показаната техника на демонстрацията ще може да бъде закупена при специални промоционални условия, както и на лизинг, за който търговският директор на Бултрекс сподели, че предоставя отлични финансови условия.

 

Следващите демонстрации ще се проведат всички с начален час 10,00 часа на датите:

 

09.08 -  при село Черган на входа на гр. Ямбол, 

12.08  - отбивката за село Ковачевец, при гр. Попово

31.08  - входа на село Змеево, край гр. Балчик