Бултрекс даде старт на серията от демонстрации през месец август

  • 27.07.2022 23:11
  • 496
  • 0
  • Новини
Бултрекс даде старт на серията от демонстрации през месец август

Фирма Бултрекс даде старта на серия от демонстрации край Вълчедръм, които ще се проведат през август в различни краища на страната.

 

Специален акцент на демонстрацията бе поставен на австрийските трактори STEYR от Серия CVT. Показаните модели STEYR 6200 CVT и 6225 CVT са с мощност от 197 к.с. и 224 к.с. Тракторите от тази серия са снабдени с ново поколение CVT трансмисия,  най-просторната кабина в сегмента със стъклена площ от 5.87 м2 и ново поколение подлакътник с вграден интуитивен контролен панел и мултиконтролер, което ги прави  удивително лесни за

управление.

 

 

Фермерите наблюдаваха работата на почвообработващата техника – Regent, Hatzenbichler и Nardi, която ги впечатли с показаните възможности.

 

На демонстрацията  бе отделено място и на турските трактори Armatrac, които Бултрекс успешно продава на пазара за селскостопанска техника.

 

Показаната техника на демонстрацията ще може да бъде закупена при специални промоционални условия, както и на лизинг, за който търговският директор на Бултрекс сподели, че предоставя отлични финансови условия.

 

Следващите демонстрации ще се проведат всички с начален час 10,00 часа на датите:

 

09.08 -  при село Черган на входа на гр. Ямбол, 

12.08  - отбивката за село Ковачевец, при гр. Попово

31.08  - входа на село Змеево, край гр. Балчик