Бултрекс ЕООД връчи Коледни награди - автомобили

Бултрекс ЕООД връчи Коледни награди - автомобили

Точно преди Нова година,  в базата на фирма "Бултрекс" ЕООД в гр. Левски бе връчена специална награда - лек автомобил Дачия Логан, на Председателя на земеделска кооперация "Калакоч-92" от Поповското село Ковачевец - Георги Първанов, който закупи втори зърнокомбайн Ростсельмаш АКРОС.

В съответствие с проведената Коледна промоция ръководство на фирма Бултрекс предостави на 
г-н Георги Първанов,  като на лоялен клиент на фирмата,  автомобил Дачия Логан.

Както Tractor.BG писа по-рано, първия комбайн ACROS 30 бе закупен още в края на лятото от земеделската кооперация "Калакоч -92" в село Ковачевец, където традиционно се отглеждат площи със слънчоглед и пшеница, а в последните 2 години значително нарастват и площите с рапица. Интересното за село Ковачевец е и това, че то е селото на създателя на Интернет портала Трактор.БГ и Председател на АБС - Борислав Борисов, чиято фамилия пък имаше там един от най-големите пилчарници в региона.

Председателят на кооперацията съобщи за Трактор.БГ, че е изключително доволен от съотношението технически характеристики /цена / възвръщаемост на инвестицията и затова е решил да закупи втори комбайн.
 
В най-скоро време в базата на Бултрекс ЕООД в град Левски предстои връчването на два автомобила Лада-Нива на клиенти закупили комбайни АКРОС.