Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бултрекс и Елана ще работят съвместно по ПРСР

Бултрекс и Елана ще работят съвместно по ПРСР

www.tractor.bg

Фирма “Бултрекс” и “Елана инвестмънт” представиха пред земеделски производители от област Добрич възможностите за закупуване на селскостопанска техника по европейските програми.

Стоян Недев и Пламен Петров от “Елана” запознаха фермерите с параметрите на мярката “Модернизиране на земеделските стопанства” от Програмата за развитие на селските райони. Задължително условие е закупената техника да бъде нова, а не втора употреба, обясниха за пореден път експертите. Няма изискване за държавата- производител на техниката, стига тя да има евро-сертификат за качество.

Мениджърът в представителството на “Бултрекс” в Добрич инж. Иван Ангелов уточни, че новите зърноприбиращи комбайни на корпорацията “Ростсельмаш”, чийто изключителен представител за България е “Бултрекс”, притежават необходимите европейски сертификати. Фирмата е изключителен представител и на тракторите “Пронар” и “Арматрак”. “Елана инвестмънт” е една от водещите консултантски фирма, която изготвя проектите на земеделските стопани. Тя няма представителство в Добрич, но от “Бултрекс” увериха, че ще съдействат за доставката на документите по проектите на фермерите.

Коментари
qsrfgthyhujngfd
на 24.12.2010 18:34:48
bravo na firmata metal stroino vie ste[:wall:][:wall:][:wall:]
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug