Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бултрекс ООД ще представи селскостопанска и горска техника

Бултрекс ООД ще представи селскостопанска и горска техника

Фирма „Бултрекс” ООД организира демонстрация на селскостопанска и горска техника. Събитието ще се проведе на 17 и 18 март (вторник и сряда) в бизнес център град Самоков.

„Бултрекс” е утвърден лидер в продажбата на трактори, комбайни, селскостопанска и горска техника, резервни части, както и в сервизното обслужване. Ключов момент в дейността на фирмата са възможностите за закупуване на предлаганата техника чрез изгодни кредитни и лизингови схеми, както и чрез проекти по Европейски субсидиращи програми. 

Пред своите настоящи и бъдещи клиенти фирмата ще покаже трактори Arma trac и AGТ, картофосадачки и картофовадачки. Предлаганите поливни системи са с дължина на маркуча от 200 до 500 м. Оборудвани са с  водни пистолети и разпръскващи щанги.
 
За животновъдите „Бултрекс” ще предложи балопреси, косачки и ремаркета, както и оборудване за доилни зали и агрегати.

По време на демонстрацията ще бъде показана и горска техника – самоходен товарач, както и лебедки и рол-бар за трактори.

„Бултрекс” ООД кани всички да посетят 2-дневната демонстрация в бизнес център град Самоков.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug