Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бултрекс организира поредица от презентации на селскостопанска техника през Август

Бултрекс организира поредица от презентации на селскостопанска техника през Август

трактор STEYR от Бултрекс

 

Фирма Бултрекс, официален вносител на Rostselmash, BUHLER и Steyr организира поредица от презентации на агротехника през месец Август.

 

Представянето на нови модели селскостопанска техника ще започне с презентация на 4-и Август в Монтанско, пред базата на Бултрекс в гр. Вълчедръм. Следващото мероприятие ще се проведе на 9-и Август в землището на село Черган, обл. Ямбол. След това Бултрекс ще организира презентация на 12-и август, край село Ковачевец, община Попово. Финалната презентация на Бултрекс е предвидена за 31-и Август в землището на село Змеево, община Бачлик.

 

 

Основен акцент по време на полевите презентации на земеделска техника ще бъдат новите модели трактори STEYR, както и трактори Armatrac.

 

От почвообработващите машини, Бултрекс ще представят плугове Regent и Nardi , както и дискови брани и компактори SMS.

 

 

Покана Бултрекс - презентации 2011

 

© 2011 tractor.bg

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug