Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бултрекс организира презентации на техника

Бултрекс организира презентации на техника

снимка: www.tractor.bg

Областните служби за съвети в земеделието – гр. Стара Загора и гр. Ямбол съвместно с БУЛТРЕКС ООД – гр. Левски, Ви канят на организирана презентация на земеделска техника.

Мероприятието ще се проведе на 17.11.2008 год. /понеделник/ от 10,30 часа в стопанския двор на ВЗК “Нов живот” гр. Чирпан /до административната сграда на земеделската кооперация/ и на 18.11.2008 год. /вторник/ от 10,30 часа в двора на "Тракийски университет" - Технически колеж - ул. "Граф Игнатиев" №38, гр. Ямбол.

Ще бъдат представени новите модели трактори – "Пронар" и "Арматрак" с прикачен инвентар, както и новия зърнокомбайн ACROS 530.

Земеделските производители ще бъдат запознати с възможностите за финансиране закупуването на земеделска техника по линия на Националния план за развитие на селски райони 2007-2013 год.

Каним всички земеделски производители, които проявяват интерес да посетят презентацията.

Телефони за контакти:
042/ 601 903 Мария Декова – ОССЗ –  гр. Стара Загора;
0878/ 854891 Веска Вукарска – ОССЗ –  гр. Ямбол.
0878/ 575 079 Върбан Колев - рег. директор Бултрекс ООД.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug