Бултрекс с конференция на АГРА 2008

Бултрекс с конференция на АГРА 2008

Тази година най-голямото селскостопанско изложение в България - АГРА, ще се проведе от 19-и до 23-и Февруари в Пловдивския панаир. За поредна година с най-голям щанд ще е фирма Бултрекс - гр.Левски. На площ от над 700 кв.м. ще бъдат представени зърнокомбайни Ростсельмаш, трактори Пронар, Арматрак, Беларус и др., както и нови модели прикачен инвентар - почвообработваща техника, машини за растителна защита, специализирана техника за животновъдството и зърнопоизовдството.

Бултрекс ЕООД ще събере клиенти, партньори и медии на специално подготвена конференция по време на изложението в Пловдив. Срещата ще бъде под надслов "Европейското начало на Бултрекс" и ще се проведе в конферентната зала на палата 13 на Пловдивския панаир.

Вторият ден от изложението - 20-и Февруари, ще бъде под надслов "Ден на PRONAR". На вниманието на клиентите ще бъдат представени различните модели на тракторите Pronar, а също - комунална техника и ремаркета за животновъдството. Пред щанда ще има за гостите и клиентите буре с отлежало червено вино.

За повече информация: www.bultrex.com