Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бултрекс с щанд на Индагра -Букурещ

Бултрекс с щанд на Индагра -Букурещ

Фирма „Бултрекс” съвместно със своя дилър в Румъния ще вземе участие на международно селскостопанско изложение „Индагра” гр.Букурещ, което ще се проведе в периода 7-13 ноември 2007г. 

На изложението ще бъдат показани всички модели комбайни производство завод „Ростселмаш” „Акрос”, „Вектор”, „ДОН-680М", трактори „Пронар” и „Арматрак” , а също и голямо разнообразие от селскостопански прикачен инвентар. 

Представянето на "Бултрекс" по време на Международното изложение в Букурещ ще бъде на Щанд 35, срещу администрацията на „Ромекспо”.

Изложението "Индагра" ще се проведе за 12-и пореден път, като участие ще вземат 850 престижни фирми от 26 държави. Изложбената площ на изложението е 44 000 кв.м., като освен селскостопанска техника, ще бъдат представени и нововъведения в областта на екологичното земеделие / зала Eco Agricultura/ , специализирано оборудване за птицевъдство, свиневъдство, говедовъдство, както и оборудване за производство на биодизел.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug