Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Бултрекс влезе в семейството на световните гиганти

Бултрекс влезе в семейството на световните гиганти

снимка: www.tractor.bg

Бултрекс започна устойчиво разширяване на дейността си вече и в Румъния и Турция.Чрез своя офис в Силистра Бултрекс вече стъпи на пазара в Румъния и подготвя откриването на свой клон в Кълараш. Първите доставки за румънски фермери са вече факт - комбайни Ростсельмаш Вектор и Ростсельмаш Акрос, както и няколко трактора Пронар. Клонът в Силистра е създаден преди 6 години и до момента е продал над 500 трактора. От него са се снабдили с прикачен инвентар и голяма част от земеделските производители в Североизточна България.

В Турция фирма Бултрекс стартира продажбите на селскостопанска технка със своята дъщерна фирма "Бертрекс", която е базирана в Истанбул. От скорошното откриване са продадени 2 силажокомбайна ДОН -680 М на Ростсельмаш. В Турция се предлагат също така полските трактори Pronar и словенските Agromehanika.

През последните месеци Бултрекс ЕООД разшири дейността си и в други търговски сектори. Тя навлиза мощно в пазара на пътно-строителна и комунална техника, която може да бъде закупувана по оперативните програми "Регионално развитие", "Околна среда" и "Развитие на селските райони".

През Април т.г. Бултрекс внесе първия руско-канадски трактор BUHLER Versatile HHT и той веднага стана хит сред едрите фермери у нас. Фирмата направи и следваща логична крачка. тя предложи на мащабно мислещите агробизнесмени уникална енергоспестяваща технология за едновременно обработване на почвата и сеитба, постигната чрез съчетаване на големите трактори Buhler със сеитбения комплекс "Терминатор". Комбинацията гарантира рязко покачване на производителността, намаляване на разходите и повишаване на печалбата в стопанството.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug