CASE CE и Тайтън Машинъри представиха за първи път родео в Източна България

Победителите от CASE Rodeo Show 2018 ще мерят сили в Париж

CASE CE и Тайтън Машинъри представиха за първи път родео в Източна България
За първи път в Източна България и за втори път в полеви условия, с рекорден брой участници, CASE CE и „Тайтън Машинъри България“ представиха традиционното CASE Rodeo Show. Събитието се проведе в кариера Марциана край Девня.
 
Повече за концепцията, новостите и тазгодишните награди разказа Юлиан Хаджидризов, мениджър продажби на строителна техника в „Тайтън Машинъри България“:
 
„Тази година за първи път в Източния район избрахме близо до Варна да проведем Case Rodeo 2018 г., с идеята да обърнем малко повече внимание на региона и на клиентите и операторите на тези прекрасни машини. Както винаги имаме достатъчно приятни и привлекателни награди. От страна на Тайтън Машинъри наградите за първите трима са ваучери на определена стойност за нашия фен шоп магазин. Отделно, от страна на CNH, първите трима заминават в Париж, обикновено шоуто се провежда през есента – октомври. Там се събират най-добрите играчи от цяла Европа“.
 
 
Според Хаджидризов българските оператори имат реален шанс да атакуват първите места на двубоя в Париж.
 
Състезателите в тазгодишното Rodeo Show бяха разделени в четири отбора и премериха сили и бързина в четири игри, две от които напълно нови. 
 
Първото предизвикателство пред петнадесетте участници бе да изпробват пъргавината и майсторлъка си в управлението на мини багер CASE CE CX26C, от изцяло обновената гама машини на CASE. Идеята на играта е, с помощта на маневреността на мини багера, да се вземат последователно всяка от четирите разположени на конуси баскетболни топки и след това да се вкара кош.
 
 
Във второто предизвикателство операторите имаха възможност да изпробват възможностите на челен товарач CASE CE SR210.
 
„Следващата игра е една от първите, които се провеждат в България. Това е пирамида – тя се прави с кашони, като три от тях са стационарни, останалите три се вземат с мини челен товарач CASE CE SR210 – отново е в средата на гамата. Един от най-продаваните модели от страна на Тайтън Машинъри. Машината е с електро-хидравлично джойстиково управление, което ще е в полза на оператора, от гледна точка на прецизност и бързина“, разказа експертът.
 
 
В третата игра операторите яхнаха комбиниран багер CASE CE 580ST и се състезаваха в игра с пинове. Новото при тази игра е, че за първи път родео участниците трябваше да мерят сили именно с комбиниран багер и то дебютиращ на българския пазар. Идеята на третото предизвикателство бе в определен ред да се вкарат пинове в тръби с различни височини. 
 
 
Акцентът на родеото беше последната игра.
 
„Четвъртата игра отново е една от новите за България – мини голф. За да бъде най-лесно сме избрали да се прави с най-голямата машина 25 тонен верижен багер CASE CE CX250D. В предварително подготвен пясъчник се поставят три голф топки, които операторът трябва да съумее да закачи на кука, предварително изработена и заварена за кофата на багера. След което топката трябва да се разтовари в три тръби, разположени непосредствено от другата страна на багера“, разясни Хаджидризов.
 
 
След тежката надпревара със слънце и силна конкуренция, най-добро време показа Деян Деянов, това му гарантира и първото място. Заедно с това Деян Деянов вече има опит, тъй като през 2014 г. става победител и в първото провело се у нас CASE CE Rodeo, по време на Техническия панаир в Пловдив. 
 
„Преди време си мечтаех да има такова състезание, за да видя дали мога да се проявя. През 2014 г. това стана факт. За четвърти път участвам и трети път печеля. Благодаря на Case и на Тайтън Машинъри за поканата. Машините са прекрасни, прецизни, бързи. Може би и именно това е много голям плюс към моята победа“, сподели тазгодишният победител в CASE CE Rodeo 2018.
 
 
Деян Деянов призна, че машината, която му е направила най-голямо впечатление е верижният багер CASE CE CX250D, заради неговата бързина, динамичност и маневреност.
 
Заедно с Деян на финала на CASE Rodeo Europe в Париж отиват и Шенол Шабанов и Радослав Радославов. Наградите на тримата победители бяха връчени от Филип Цветков, директор на Тайтън Машинъри за България.
 
 
Повече информация за продуктите и услугите на „Тайтън Машинъри България“, можете да получите на *4040; www.titanmachinery.bg
 
 
 
© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!
Добави коментар