Case IH Magnum 380 CVX стана Трактор на годината 2015

Case IH Magnum 380 CVX стана Трактор на годината 2015

Case IH Magnum 380 CVX взе приза "Трактор на годината 2015" на EIMA 2014 -  Международното изложение за селскостопанска и градинска техника в Болоня, Италия. Призът "Трактор на годината" започва да се присъжда от 1998г. и е престижна награда за технологични постижения в селскостопанската техника.

 

Case IH Magnum 380 CVX бе номиниран от 23 независими селскостопански журналисти от аграрни списания в 23 европейски страни.

 

"Аз съм повече от горд да получа наградата „Трактор на годината 2015г“ за Case IH Magnum 380 CVX”, каза по време на церемонията по награждаването Матю Фостър, вицепрезидент Case IH Европа и отговаря за Европа, Африка и Близкия изток.



Серията Case IH Magnum постоянно се подобрява, стъпка по стъпка, повишава се ефективността и производителността, намалява се разходът на гориво и емисии, подобрява се комфортът на оператора и по този начин се оптимизира възвръщаемостта на инвестициите от страна на фермерите в тракторите Case IH Magnum.

 

"Тракторите Case IH  Magnum са на пазара от 27 години и за този период са тествани и одобрявани от най-големите специалисти в областта на селскостопанската техника, за да задоволят ежедневните нужди на фермерите. По време на номинациите Case IH доказа, че Magnum 380 CVX е подходящо решение за нашите клиенти и земеделските производители не само в Европа, но и по света.

Новият Case IH Magnum е оборудвансъс безстепенна синхронизирана варио трансмисия CVX, лесен за използване мулти-контролер, нови пакети LED светлини и разбира се новаторско решение "Rowtrac", което осигурява предимството при обработка на земята особено в случаите на повече влага и с минимално отъпкване на почвата. Наистина оценявам наградата "Трактор на годината 2015" , заключи Фостър.