Case IH прави завладяващо онлайн шоу за машини Youniverse

Технологията на презентация и съдържанието ще предоставят преживяване, което не е за изпускане

Case IH прави завладяващо онлайн шоу за машини Youniverse

Водещият земеделски бранд Case IH представя първото дигитално изложение за земеделски машини Youniverse, което е насочено към земеделците и всички, които се интересуват пряко от земеделския сектор. Събитието ще се проведе в периода 09-18.04.21г. и си поставя за цел да не бъде просто поредното онлайн шоу на живо или виртуален шоурум, а напълно завладяващо, информационно-развлекателно изживяване като никое друго.

 

Тайтън Машинъри добави нов партньор в портфолиото си

 

„Youniverse е вълнуваща концепция и ще включва широка гама съдържание, за да привлече вниманието на голяма аудитория, затова препоръчваме на всеки, който е ангажиран в земеделието и в сектора изобщо, да се включи в събитието. В тези предизвикателни времена, ние насочваме усилията си към това да останем свързани с нашите клиенти и партньори. Предстоящото събитие показва без съмнение този наш ангажимент“, споделя Виле Мансиккамаки, вицепрезидент на Case IH Европа.

 

 

Youniverse ще представи гамата машини Case IH, както и разнообразна информация и възможност за споделяне на мнения относно ключовите теми в земеделието, като променящите се изисквания на хранителната индустрия, агрономията, новите технологии и околната среда. Водещи в онлайн събитието ще бъдат експерти от европейски земеделски медии, технологични компании, както и специалисти от холдинга CNH Industrial.

 

 

Изложението ще насочи вниманието към най-новите машини с марката Case IH  - тракторите Quadtrac AFS Connect и Puma CVXDrive, серията комбайни Axial-Flow 150 и сламопресата LB436 HD, които ще бъдат показани с помощта на специални 3D презентации. Зрителите ще могат също така да разгледат и останалите продукти с марка Case IH, както и иновационната линия AgXtend.

 

Платформата Youniverse е достъпна на всички компютри, таблети и мобилни устройства и използва впечатляваща технология за презентация и специално приложение, така че потребителите могат да се свързват и да общуват в социалните мрежи.


Работният език на събитието е английски, а регистрация може да бъде направена на адрес: https://youniverse.cnhindustrial.com/