Case IH представя нова линия съчленени трактори

Новата серия Quadtrac и Steiger AFS Connect™ – когато мощността срещне технологията

Case IH представя нова линия съчленени трактори

Case IH представя новите серии трактори Quadtrac и Steiger AFS Connect™. Новата гама наскоро бе обявена на събитието Commodity Classic в САЩ и ще се предлага в Европа от втората половина на 2020 г. с някои специфични характеристики за европейския пазар.

 

Case IH спечели две награди за “Машина на годината” на Агритехника 2019 

 

Гамата ще включва общо 14 модела, от 420 до 620 к.с. Quadtrac AFS Connect™ ще се предлага в диапазон от 470 до 620 к.с., а Steiger AFS Connect™ – от 420 до 500 к.с. Включени са няколко подобрения, като нов дизайн на кабината и отлична свързаност за по-висок комфорт и продуктивност. 

 

Предимства на новата линия съчленени трактори

 

•    Доказана мощност с нов дизайн на кабината
•    Усъвършенствана технология за по-лесно управление и отлично свързване
•    В Европа през есента на 2020 г.

 

 

Мощност и производителност

 

Новата линия трактори на Quadtrac и Steiger AFS Connect™ може да бъде конфигурирана за всяка дейност и е създадена за редица приложения. 

 

С две водещи в сектора трансмисии, от които да селектирате, Case IH може да предложи оптимален избор според изискванията на всеки оператор. Ефективната трансмисия PowerDrive powershift осигурява до 20% по-бърза смяна и предава към веригите рекордните 682 к.с. при модела Quadtrac 620. CVXDrive™ – първата безстепенна трансмисия за съчленен 4WD трактор, автоматично балансира мощност и ефективност. 

 

Тракторите Quadtrac AFS Connect™ също така са с по-големи резервоари за гориво, за да покриват по-голяма площ, преди да се налага зареждане. Земеделците могат да работят цял ден без регенерация на двигателя, имат до 600 часа интервали за смяна на маслото и поддръжка за по-ниски разходи. 

 

Case IH Quadtrac и Steiger са най-мощните и най-икономични трактори в сектора, потвърждава лабораторията за тестване на трактори в Небраска.

 

 

Усъвършенствана технология и отлична свързаност 

 

Решението за свързаност от Case IHAFS Connect, ще бъде вградено в кабината на трактора, достигайки до нови нива на производителност. Това решение прави възможен двупосочен обмен на данни между машината и оператора. По този начин земеделците могат прецизно да управляват своето стопанство, машини и данни от офиса или мобилното си устройство.

 

Системата за свързване включва три основни компонента – AFS Pro 1200 дисплей с операционна система Vision Pro и антена AFS Vector Pro. Тези елементи позволяват на потребителите да настройват управлението на трактора и функционирането на прецизното земеделие по начин, по който те предпочитат. 

 

Технологията AFS Connect също така прави възможно дистанционното наблюдение на AFS екрана на трактора от собствениците на стопанството, мениджърите и с разрешение – дилърите, които поддържат оборудването. Това помага за идентифициране на проблеми, дава по-задълбочен поглед върху тях и върху възможностите за преодоляването им. 


Повече информация за цялото портфолио с машини на CASE IH може да получите от официалния вносител Тайтън Машинъри България на *4040 или на titanmachinery.bg.