Case IH пуска нови трактори Quantum F за овощарството

Case IH пуска нови трактори Quantum F за овощарството

Case IH стартира производството на нови специализирани модела трактори – Quantum F за работа в овощни градини. Тракторите Quantum F са в три модела с мощност от 88 до 106 к.с. Проектирани са за работа в овощни градини, както и за други приложения благодарение на своите компактни размери, тясна ширина, малък радиус на завиване и висока мощност. Подходящи са градинарството при дейности като пръскане, наторяване и мулчиране, за косене на трева в овощни градини, спортни площадки и соларни паркове.

Докато Quantum 85F (88 к.с.) се здвижва от 4-цилиндров, 3,2-литров Turbo дизелов двигател с интеркулер, моделите Quantum 95F (97 к.с.) и Quantum 105F (106 к.с.) са оборудвани с 4-цилиндрови, 4,5-литорви двигатели. Максималният въртящ момент е съответно 352Nm, 398Nm и 425Nm, като тракторите работят с конвенционално гориво.

Тракторите Quantum F се характеризират със своята лекота на работа, като моделите са оборудвани със стандартна трансмисия – 16 предни и 16 задни скорости. Имат и опция за оборудване с PowerShuttle и двустепенна Powershift и Powerclutch трансмисия, които осигуряват  32предни /16задни предавки. Всички трансмисии могат да се предложат с опция creeper, която предоставя 44 предни и 16 задни предавки.

Четирите колела на тракторите Quantum F са с електро-хидравличен блокаж на диференциала, с ограничено приплъзване като се трие до предни калници, което позволява пълно покритие, без да ограничава ъгъла на завиване. 

Тракторите Quantum F също така предлагат широка гама от опции на хидравликата, с до три хидравлични изводи като стандартно на задната навесна система има 3 хидравлични клапана и допълнителни 3 опционални клапана или за предна навесна система или за централно прикачен инвентар като косачки. Потокът на хидравличната помпа е 64 л/мин., за да се справи дори с най-тежкия инвентар.

Допълнителна информация за всички трактори Case IH на българския пазар можете да получите от официалния вносител - Тайтън Машинъри Бългрия:

София
02/ 9713525
[email protected]
www.titanmachinery.bg


© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!