Case IH спечели две награди за “Машина на годината” на Агритехника 2019 

DataConnect позволява следене на машините в смесени паркове от където пожелаете 

Case IH спечели две награди за “Машина на годината” на Агритехника 2019 

Новата балировачка LB436 HD беше отличена с „Машина на годината 2020“ в категория „Сено и фураж“ а решенията за свързване на DataConnect в категория „Електроника“ по време на церемония, проведена на изложението Agritechnica в Хановер, Германия.

 

Журито, което бе съставено от европейски редактори на селскостопански издания, призна предимствата на новата гама сламопреси, дължащи се на иновативните нови характеристики и даващи възможност на фермерите да опаковат повече материал във всяка бала, като същевременно намаляват изискванията за обработка и транспортните разходи. Новото партньорство с „DataConnect“ позволява на клиентите със смесени паркове да управляват по-лесно стопанството, машините и данните.

 

Нова балировачка LB436HD
С нов дизайн и компоненти, LB436 HD може да произвежда бали с до 22% по-голяма плътност в сравнение с модел LB434 XL, който произвежда същия размер 120 x 90 см. 

 

 

Уникални характеристики за LB436 HD са нова основна и средна скоростни кутии със защита от претоварване на предавките за прехвърляне на мощността, без опасност за задвижващата линия. В допълнение, новата система за връзване наречена TwinePro, е проектирана да повиши производителността, като същевременно елиминира разпадането на балите в полето. Модел LB436 HD е напълно съвместим с ISOBUS Class 3, което означава, че не само може да се управлява от ISOBUS терминал в кабината на трактора, но и сламопресата може да контролира функции на трактора, като например увеличаване на постъпателната скорост в участъци с по-редки откоси, за да се увеличи автоматично работната норма.

 

DataConnect
Съвместното сътрудничество на Case IH, STEYR, New Holland, CLAAS, John Deere и 365FarmNet цели да позволи на собствениците на смесени паркове да следят машините си от платформа по техен избор. Марките, взели участие се съгласиха на обмяна на информация за машините на базата на облак (локация на машината, скорост, ниво на горивото, работен статус) на техните конкурентни платформи за телематика. Това още повече допринася за наскоро представения на пазара портал за телематика на Case IH AFS Connect.

 

 

“Новият модел LB436 HD предлага по-голяма плътност за същия размер бали, както и икономични и екологични предимства благодарение на новата система за връзване TwinePro, а DataConnect дава свободата на клиентите да управляват различните си марки машини с възможно най-голяма ефективност”, каза Тиери Панадеро, Вице Президент за Case IH Европа.

“Наградите Машина на Годината 2020 са истинско признание за нашите продукти и решения, подчертавайки фокуса на Case IH върху решения за технологично ориентирани професионални производители”.

 

Повече информация за цялото портфолио с машини на CASE IH можете да получите от официалния вносител Тайтън Машинъри България на *4040 или на titanmachinery.bg.